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PG & co en goguette
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3 juin 2015

La piste aux étoiles - épisode 3

On continue notre voyage gastronomique avec BO Innovation le 22 mai ou "le" restaurant chinois moléculaire. Unique, à tester en contraste avec un excellent chinois comme Tin Lung Heen
Nous avons pris le chef table menu:

AIR
century egg, pickled young ginger 

CAVIAR
smoked quail egg, crispy taro nest

OYSTER
tongue, sichuan green sauce

BAMBOO
foie gras, “chu yeh ching” miso, pickled Indian lettuce stem, green
apple, Taiwanese bamboo shoot

UMAMI
toro, har mi oil, mixed noodles, “wok air” powder

BABY FOOD
chili crab

MOLECULAR
cha siu bao

TOMATO
“pat chun” chinese vinegar, fermented chinese olives “lam kok”,

marshmallow with green onion oil

RED MULLET
black garlic, black bean, yuzu, mullet roe, shishito pepper

BLUE LOBSTER
sichuan hollandaise, chili shaohsing broth,
chinese leek,
peas, charred corn, dragon beard

MAO TAI
hawthorn, lemongrass, passion fruit

ALMOND
genmai, okinawa black sugar, cinnamon

COCONUT
palm sugar, coconut water, chocolate, pina colada, cherry, pandan

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